fbpx

Termeni și condiții

Definiții și termeni
ASIMETRIC VISION S.R.L– este denumirea comerciala a noeldesign.ro, persoană juridică de naționalitate româna, având sediul social în Bucuresti Str.Prof. Dr. M. Georgescu , Nr. 27, etaj mansarda + demisol, Sector/Judet 2, avand cod unic de inregistrare 18858776, avand cont avand cont bancar IBAN: RO28INGB0000999914576306, deschis la ING Bank, înmatriculată la registrul comerţului sub Nr. J40/11636/2006

Vânzător – ASIMETRIC VISION S.R.L

Cumpărător – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 18 ani sau persoană juridică sau orice entitate juridică care își face un Cont în Site și efectuează o Comandă.

Client – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 18 ani sau persoană juridică care are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către ASIMETRIC VISION S.R.L (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între ASIMETRIC VISION S.R.L  și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui Cont.

Utilizator – orice persoana fizică ce are vârsta peste 18 ani sau persoană juridică înregistrată pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții Generale ținând cont și de termenii expuși în pagina Declinare Responsabilitate.

Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client / Cumpărător și istoricul Cumpărătorului în Site (Comenzi, facturi fiscale, garanții etc.). Utilizatorul este responsabil și se vă asigura că toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate.

Favorite – secțiune din Cont care permite Cumpărătorului / Utilizatorului să își creeze Liste cu Bunuri și Servicii pe care dorește să le urmărească în vederea unei eventuale achiziții folosindu-se de serviciul oferit de către Vânzător de urmărire a Bunurilor și Serviciilor prin primirea de Comunicări Comerciale din partea acestuia.

Listă – secțiunea din Favorite în care Cumpărătorul/Utilizatorul poate adaugă Bunuri sau Servicii pe care dorește să le urmărească în vederea unei eventuale achiziții și pe care, ulterior, le poate șterge sau le poate adaugă în coșul de cumpărături („Coșul meu”).

Listele pot fi:

Publice: orice Client / Cumpărător / Utilizator poate vizualiza Lista Cumpărătorului / Utilizatorului în cazul în care acesta a distribuit-o pe rețelele de socializare (Facebook, Twitter etc.) sau daca accesează profilul public al Cumpărătorului / Utilizatorului din Site. Listele sunt publice, iar Cumpărătorul / Utilizatorul are posibilitatea de a le seta că private oricând, direct din Contul sau, secțiunea Favorite;

Private: acestea pot fi vizualizate numai de titularul Contului. Cumpărătorul / Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca și publice oricând, direct din Contul sau, secțiunea Favorite.

Comanda mea – secțiune din Cont care permite Cumpărătorului / Utilizatorului să adauge produsele pe care dorește să le achiziționeze la momentul adăugării sau la un moment ulterior; în cazul în care produsele nu sunt achiziționate la momentul adăugării prin efectuarea Comenzii, Cumpărătorul / Utilizatorul vă beneficia de serviciul oferit de către Vânzător de urmărire a Bunurilor și Serviciilor prin primirea de Comunicări Comerciale din partea acestuia.

Site – platforma online gazduită la adresa web noeldesign.ro și subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenția să de a achiziționa produse de pe Site.

Produs/produse – orice produs listat pe Site, inclusiv produsele menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.

Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr de produse predefinite, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător.

Contract – reprezintă contractul la distanta încheiat între Vânzător și Cumpărător, fară prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.

Conținut – reprezintă:

– toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
– conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
– orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;
– informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioada;
– informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de către un terț cu care Vânzătorul are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioada;
– date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisă de către deținătorul sau beneficiarul unui Bun sau Serviciu, evaluare redactată pe baza experienței personale și capacității acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca Bunul sau Serviciul respectă sau nu specificațiile menționate de către producător.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfacție a unui Utilizator / Client / Cumpărător față de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putând primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfacție vă fi asociat întotdeauna review-ului scris de Utilizator / Client / Cumpărător asupra unui produs.

Comentariu – apreciere sau observație cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Comunicări, tranzacții și specificații
Comunicări Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail / SMS / telefonic / mobile push / webpush / etc.) conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții, informații referitoare la Bunuri și Servicii adăugate în secțiunea “Cont/Coșul meu/Comanda mea” sau secțiunea “Cont/Favorite” precum și alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piață și sondaje de opinie.

Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui produs de către ASIMETRIC VISION S.R.L, Cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri sau numerar, agreat de către Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile produselor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.

Documente contractuale
Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.

Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea produselor din Comandă. Dacă modifică cantitatea de Bunuri și/sau Servicii din Comanda va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea Comenzii și va returna suma achitată.

Contractul se consideră încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul postei electronice și/sau SMS a notificării de expediere a Comenzii.

Pentru Comenzile ce urmează a fi livrate la adresa pentru care a optat Cumpărătorul în momentul finalizării comenzii este precizată valoarea costului de transport exceptând situațiile în care, datorită condițiilor unor oferte speciale sau a precizărilor explicite, aceasta valoare este suportată de către Vânzător.

Documentul și informațiile puse la dispoziție de către Vânzător pe Site vor sta la baza Contractului.

Politica de vânzare online
Accesul în vederea efectuării unei Comenzii îi este permis oricărui Utilizator / Cumpărător.

Pentru motive justificate ASIMETRIC VISION S.R.L își rezervă dreptul de a restricționa accesul Utilizatorului / Cumpărătorului în vederea efectuării unei Comenzi și/sau la unele din modalitățile de plată acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității Utilizatorului / Cumpărătorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel ASIMETRIC VISION S.R.L. În oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul / Cumpărătorul se poate adresa telefonic sau prin email, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmenționate.

Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta, inclusiv prin suport online (Live Chat) sau prin adresele menționate la secțiunea “contact” din Site. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fară a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

În cazul unui volum de trafic neobișnuit de mare provenit din partea unei rețele de internet, ASIMETRIC VISION S.R.L își rezervă dreptul de a cere Utilizatorilor / Cumpărătorilor introducerea manuală a codurilor de validare de tip captcha, în vederea protejării informației din cadrul Site-ului.

ASIMETRIC VISION S.R.L poate publica pe Site informații despre produse și/sau promoții practicate de către acesta sau de către oricare alt terț cu care ASIMETRIC VISION S.R.L are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil.

În cazul plăților online Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Cumpărătorul.

Toate informațiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligație contractuala din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Cesionare și sub-contractare
Vânzătorul poate cesiona și/sau subcontracta o tertă parte pentru Servicii ce țin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumpărătorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vânzătorul va fi întotdeauna responsabil față de Cumpărător pentru toate obligațiile contractuale.

Comanda
Clientul / Cumpărătorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adăugarea produselor dorite în coșul de cumpărături / comanda dorită, urmând a finaliza Comanda efectuând plata prin una dintre modalitățile indicate expres. Odată adăugat în coșul de cumpărături, un produs este disponibil pentru achiziție în măsură în care există stoc disponibil pentru onorarea comenzii făcute. Adăugarea unui produs în comandă, în lipsa finalizării Comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a produsului.

Prin finalizarea Comenzii Cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte că Vânzătorul poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vânzător, în orice situație în care este necesara contactarea Cumpărătorului.

Vânzătorul poate anula Comanda efectuată de către Cumpărător, în urma unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fară nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fară ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

-neacceptarea de către banca emitenta a cardului Cumpărătorului, a tranzacției, în cazul plații online;
-invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de ASIMETRIC VISION S.R.L, în cazul plații online;
-datele furnizate de către Client/Cumpărător, pe Site sunt incomplete și/sau incorecte;

Fiecare bilet este valabil o singură intrare.

Facturare & plată
Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în fiecare Comanda. Vânzătorul vă emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile și Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Vânzătorul va transmite Cumpărătorului factura aferentă Comenzii ce conține produsele vândute de ASIMETRIC VISION S.R.L, precum şi pentru orice alte plăți aferente Comenzii, exclusiv în format electronic, prin adăugarea facturii în Contul Cumpărătorului sau prin poșta electronică, la adresa de e-mail menționată de Cumpărător în Contul sau.

Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din Contul său și de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei Comenzi, existente în Cont.

Prin această modalitate de comunicare Cumpărătorul, accesând Contul său, va deține o evidență a facturilor emise de ASIMETRIC VISION S.R.L, putandu-le salva și arhiva la rândul sau în orice moment și în orice modalitate pe care o dorește.

Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul își exprimă acordul să primească facturile în format electronic prin adăugarea acestora de cătreASIMETRIC VISION S.R.L în Contul său prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail menționată în Contul său.

Datele cardului de plată ale Utilizatorului/ Cumpărătorului nu vor fi accesibile ASIMETRIC VISION S.R.L și nici nu vor fi stocate de către ASIMETRIC VISION S.R.L sau de către procesatorul de plăți integrat în Site, ci doar de către instituția de autorizare a Tranzacției sau o altă entitate autorizata să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/ Cumpărătorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

În anumite cazuri, pentru menținerea securității Tranzacțiilor, la înregistrarea Comenzii, Cumpărătorului i se vă solicita să autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale în cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

Pentru motive de securitate a Tranzacțiilor Utilizatorul/ Cumpărătorul este sfătuit să nu rămână logat pe Site și să nu seteze opțiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces în cont nu este permisă și se recomandă folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: să conțină cel puțin opt caractere, incluzând litere mari, litere mici, cifre și caractere speciale).

Utilizarea serviciilor
Trebuie să respectați toate politicile puse la dispoziție în cadrul Serviciilor. Nu utilizați Serviciile în mod necorespunzător. De exemplu, nu încercați să influențați Serviciile sau să le accesați în alt mod decât prin interfața și prin instrucțiunile oferite de ASIMETRIC VISION S.R.L prin intermediul site-ului noeldesign.ro. Puteți utiliza Serviciile numai conform legii. Putem întrerupe sau înceta furnizarea Serviciilor către dvs. dacă nu respectați Termenii și condițiile sau politicile noastre ori în cazul în care investigăm un comportament suspectat că fiind necorespunzător.

Utilizarea Serviciilor nu vă oferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra acestora sau asupra conținutului pe care îl accesați. Nu aveți dreptul să utilizați conținutul din cadrul Serviciilor noastre, cu excepția cazului în care obțineți permisiunea explicită, în scris din partea proprietarului conținutului sau dacă acest lucru vi se permite prin lege. Prezenții Termeni și condiții nu vă acordă dreptul de a utiliza nicio marcă sau siglă din cadrul Serviciilor. Nu eliminați, nu ascundeți și nu modificați nicio mențiune legală afișată în cadrul sau împreună cu Serviciile.

Serviciile noastre afișează un anumit conținut care nu aparține ASIMETRIC VISION S.R.L. Responsabilitatea pentru acest conținut revine exclusiv entității care îl pune la dispoziție. Putem examina conținutul pentru a stabili dacă este ilegal sau dacă încalcă politicile noastre și putem elimina sau refuza să afișăm conținutul despre care considerăm, în mod rezonabil, că încalcă politicile noastre ori legea.

În ceea ce privește utilizarea Serviciilor de către dumneavoastră, putem să vă trimitem anunțuri privind serviciile, mesaje administrative și alte informații. Puteți renunța la unele dintre aceste comunicări.

Unele dintre Serviciile noastre sunt disponibile pe dispozitive mobile. Nu utilizați aceste Servicii într-un mod care vă distrage atenția și vă împiedică să respectați legislația rutieră și de siguranță.

Acest site folosește fișiere cookie. Aceste fișiere sunt utilizate în conformitate cu Politica Fișierelor Cookie.

Privacy Settings saved!
Setări confidențialitate

Acest site folosește fișiere cookie. Serviciile oferite de această platformă implică utilizarea acestui tip de fișiere. Puteți selecta serviciile dorite sau deselcta elementele care nu vă sunt necesare aici.

Aceste fișiere cookie le folosim pentru a analiza performanțele platformei de comerț electronic, de audit a sursei de trafic pentru îmbunătățirea serviciilor și a platformei online

Folosim analiza anonimizată a vizitelor pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Refuz toate serviciile
Accept toate serviciile